Logo       Union Jack       Facebook

 

Watch Cut-out

My Sitemap

Hierarchical Sitemap

 • Selvoptrækkelig version af uret fra a.b.art, der i 2010 modtog "Reddot design award" - verdens måske fornemste designpris
  a.b.-art-Orbit-Automatic-Serien.html

 • Stopurs version af uret fra a.b.art, der i 2010 modtog "Reddot design award" - verdens måske fornemste designpris
  a.b.-art-Orbit-Chronograph-Serien.html

 • Uret fra a.b.art, der i 2010 modtog "Reddot design award" - verdens måske fornemste designpris
  a.b.-art-Orbit-Serien.html

 • Twin Orbit S uret har som noget helt unikt både ugedag og datoangivelse i form af prikker, der bevæger sig i en bane omkring urets midte.
  a.b.-art-Twin-Orbit-S.html

 • Astroavia og a.b.art
  Andre-ure.html

 • Anmeldelse-af-HawkEye-II.html

 • Super avanceret og smart pilotur med alarm og stop-ur. Uret har indvendig lynette/bezel. Med denne lynette er det muligt at forestage diverse beregninger herunder bl.a. valutaomregninger
  Astroavia-FlightCom-II.html

 • Her finder du nyttig information om værkerne i vores ure og betjeningen af de forskellige funktioner i urene.
  Brugervejledninger.html

 • CityTimer uret giver mulighed for at holde styr på tre (3) tidszoner samtidigt. Således kan man ud over lokaltiden f.eks. have tiden vist i New York og Tokyo, hvilket navnlig i finansverdenen er vigtigt i forbindelse med timingen af ordrer på de forskellige børser.
  CityTimer.html

 • Classic uret er tro imod alle klassiske designkriterier for piloture. Let aflæseligt i både dagslys og mørke. Uret er timemarkeringer af sølv med indlagt lysegrøn SuperLuminova. Visere er ligeledes sølvfarvede med indlæg af SuperLuminova. Uret måler 40,8 mm i diameter of 10,2 mm i højden. Urkassen er af 316L ædelstål og uret kan leveres med både sort læderrem og massiv stållænke. Uret har hærdet mineralglas og er vandtæt ned til 30 meter.
  Classic-Black.html

 • Classic uret er tro imod alle klassiske designkriterier for piloture. Let aflæseligt i både dagslys og mørke. Uret er timemarkeringer af sølv med indlagt lysegrøn SuperLuminova. Visere er ligeledes sølvfarvede med indlæg af SuperLuminova. Uret måler 40,8 mm i diameter of 10,2 mm i højden. Urkassen er af 316L ædelstål og uret kan leveres med både sort læderrem og massiv stållænke. Uret har hærdet mineralglas og er vandtæt ned til 30 meter.
  Classic-White.html

 • Går du eller din virksomhed med tanker om at designe jeres eget ur? Et ur er nok den reklamegenstand i verden med mest signalværdi. Vi kan i pilotur.dk tilbyde at udvikle et special-ur til netop din virksomhed eller interessegruppe.
  Custom-Design.html

 • Endurance uret var med, da den engelske jægersoldat Ripley Davenport i 2010 satte verdensrekord. Værket i piloturet har fundet mange tilhængere blandt urelskere, da det lyder og opfører sig som et mekanisk værk men har quartz værkets præcision. Uret har udvidet stopurs-funktion med mellemtid.
  Endurance.html

 • I april måned 2010 rettede Flyvevåbnets Redningshelikoptereskadrille (Eskadrille 722) henvendelse til pilotur.dk med henblik på at få produceret et antal piloture med specialdesignet skive og bagside. Det endelige design lå færdigt i august 2010 og de færdige ure blev leveret i december 2010.
  ESK-722.html

 • I januar 2009 rettede personaleforeningen fra Søværnets Helikoptertjeneste (nu Eskadrille 723) henvendelse til pilotur.dk med henblik på at få produceret et antal piloture med specialdesignet skive og bagside. Det endelige design lå færdigt i april 2009 og de færdige ure blev leveret i august 2009.
  ESK-723-SHT.html

 • Her finder du svar på en række ofte stillede spørgsmål. Du er også velkommen til at ringe til os på +45 40721985
  FAQ.html

 • Oplysninger til brug ved henvendelse eller handel med pilotur.dk. Er du i tvivl om et eller andet kan du altid ringe til os på +45 40721985
  Firmaoplysninger.html

 • Pilotur.dk sælger professionelle piloture af meget høj kvalitet til priser, der bliver på jorden
  index.html

 • Med NOD Freediver har det været vores hensigt at lave de ultimative dykkerur. Uret er vandtæt til 200m (20 atm.) og har divers bezel samt alternativ tidszone
  Freediver.html

 • Hawk Eye piloturet benyttes af ESK 722, der er redningseskadrillen i det danske flyvevåben. Ud over sædvanlig tachymeter-måling er de første 18s langs urkanten reseveret til pulsmåling (15 pulsslag).
  Hawk-Eye-II.html

 • Pilotur.dk er grundlagt af Søren Braes og har hjemme i Gråsten. Vi lægger vægt på, at et ur skal være let at aflæse både dag og nat. Herudover skal et ur være smukt og funktionelt. Pilotur.dk har sin egen urserie "North of Denmark"
  Hvem-er-vi.html

 • Vi er i pilotur.dk gerne behjælpelige med at udvikle et special-ur til netop din virksomhed eller interessegruppe. Vi kan tage udgangspunkt i en eksisterende model, hvor det er muligt at specialdesigne af urskiven og bagsiden af uret, eller vi kan udvikle et nyt ur helt fra bunden.
  Individuelle-projekter.html

 • Her kan du læse og søge information om alt vedrørende at købe og eje et ur fra pilotur.dk
  Information.html

 • MusicPilot gør det let at forstå og huske musik ved at udnytte den kendsgerning, at der er 12 halvtoner på en oktav og, at vi siden barnsben har været vant til at kigge på et ur med 12 timer. Herved bliver forståelsen af musik visuel og simpel.
  MusicPilot.html

 • North of Denmark er pilotur.dk's egen urserie. Vi står selv for designet af alt fra urkasse og rem til skive, bagside og specifikationer. Designkravet er, at urene er funktionelle, smukke og meget robuste.
  North-of-Denmark.html

 • Går du eller din virksomhed med tanker om at designe jeres eget ur? Et ur er nok den reklamegenstand i verden med mest signalværdi. Vi kan i pilotur.dk tilbyde at udvikle et special-ur til netop din virksomhed eller interessegruppe.
  Nyhedsbreve.html

 • Betingelser for at deltage i pilotur.dk's partner/affiliate program
  Partner-Affiliate-Informationer.html

 • Partner-Affiliate-Program.html

 • I efteråret 2011 rettede Politiets Hundeførerforening henvendelse til pilotur.dk med henblik på at få produceret et antal piloture med specialdesignet skive og bagside. Det endelige design lå færdigt i august 2012 og de færdige ure blev leveret i december 2012.
  Politiets-Hundeforerforening.html

 • Selvom pilotur.dk ikke bruger de store penge på markedsføring er der i pressen og diverse tidsskrifter stor interesse for vores ure.
  Presse-og-media.html

 • Vores vigtigste marketing-redskab er din tilfredshed. Nedenfor kan du læse om, hvad medierne og eksisterende kunder mener om os samt hvilke erfaringer, de har gjort, når de handler med pilotur.dk
  Referencer.html

 • Vi kan udføre alle typer af service på både quartz og mekaniske ure.
  Service-og-reservedele.html

 • sitemap-page-order.html

 • SubZero GMT”-uret ankom til Sydpolen den 29. december 2009 som officielt ekspeditionsur på Commonwealth Antarctic Expedition . Uret har stopur og alternativ tidszone, der angives med de røde visere.
  SubZero-GMT.html

 • Med TransAtlantic pilot-uret har vi givet vores bud på en videreføring af traditionen med piloture, hvor designet tager udgangspunkt i de klassiske piloture fra 60'erne. Uret har drejbar bezel/lynette. Med denne lynette er det muligt at forestage diverse beregninger herunder bl.a. valutaomregninger. Uret er forsynet med et af de bedste analog/quartz-værker, der findes på markedet; det schweitziske Ronda 5130 D og har udviddet stopursfunktion med mellemtid og tidstagning op til 11t 59m 59s. Uret har endvidere indbygget alarmfunktion. Uret måler 40,5 mm i diameter of 10,8 mm i højden. Uret findes i både en blank og en mat version i titanium look. Uret har ridsefast safirglas og er vandtæt ned til 100 meter.
  TransAtlantic.html

 • Traveller GMT-uret er lavet til piloter og forretningsfolk, der ofte rejser mellem forskellige tidszoner og har brug for at holde styr på tiden både lokalt og derhjemme.
  Traveller.html

 • Efter at have set det fine produkt, der var kommet ud af samarbejdet imellem medarbejderne fra det daværende Søværnets Helikoptertjeneste og pilotur.dk, var der ikke tvivl om, at Eskadrille 722 skulle gå samme vej i forbindelse med udvikling af et eskadrille ur. Jeg kan på vegne af personaleforeningen og medarbejderne ved Eskadrille 722 på det varmeste anbefale pilotur.dk, hvad enten du overvejer at købe et enkelt ur eller går i tanker om et lignende projekt.
  Udtalelse-fra-ESK-722.html

 • Hey! Hvad med et ur? Er det ikke for dyrt? Bliver det ikke bare noget billigt ”kinøjser-skrammel”? Nogenlunde sådan lød brainstormen, da Søværnets Helikoptertjenestes Personaleforening var på udkig efter et produkt, som medarbejdere ville købe, bruge, bære og vise frem
  Udtalelse-fra-ESK-723-(SHT).html

 • I gennem lang tid havde jeg hørt om Pilotur og syntes der var tale om flotte og unikke ure. Havde mange gange siddet og kigget på hjemmesiden. Idet jeg er politimand og stolt over det, legede jeg med tanken om et politiur, men i og med jeg arbejder som hundefører og vi er særligt stolte over vores metier, så begyndte jeg at lege med tanken om at skabe et hundeførerur til hundeførerne. Jeg havde fra flyvevåbnet, Karup hørt om deres projekt og lyttet til deres erfaringer. Det var tid til at kontakte Pilotur. Straks fra første færd var Søren med på ideen og vi var enige om at skabe noget unikt uden kompromis. Det skulle være bedste urværk og valget faldt på Ronda, det skulle kunne tåle 10 bar og være med safirglas. Vi begyndte sammen at lege med tankerne om urskiven og dens udformning. Mange skitser senere havde vi styr på hundehoved kl 12 og Dannebrog kl 4. Gravering på bagside med Politiets Hundeførerforening, schæferhund og Politi gav sig selv. Hundeførerne over hele landet blev forespurgt om interessen for at købe et sådan ur. Opbakningen var stor og produktionen blev sat i gang og op til Jul 2012 kunne vi sende gaver til os selv i form af et superflot Hundeførerur som vi er meget stolte over at have skabt. Mvh. Pa. Lars With, Hundeafdelingen, Sydøstjyllands Politi
  Udtalelse-fra-Politiets-Hundeforerforening.html

 • ”My North of Denmark Endurance watch has been my daily companion for the last three years. Having a rather simple but elegant design, I was not worried wearing the watch for all kind of sport activities and I did not take it off doing garden work. When visiting my home country Switzerland, people tend to ask me what kind of watch I am wearing and they were quite astonished to hear that it is a Danish Pilot watch in a limited edition! This watch, unlike most chronographs, simple fits my wrist and is comfortable to wear. I hope it will be my reliable companion for the next many years…”
  Udtalelse-fra-Verdensmester-Andreas-Kuettel.html

 • Tak for uret - det er super flot, imponerende kvalitet til pris og er lige i min smag. Materialer og finish er på højde med eller overgår langt dyrere ure som jeg har ejet. Nøjagtighed af visere i forhold til urskive er perfekt, noget der bestemt ikke altid er tilfældet, heller ikke i langt dyrere ure.
  Udtalelser-fra-kunder.html

 • Med WesselTimeren er det muligt at holde styr på tiden både hjemme og ude. Uret har indvendig bezel, der både kan benyttes til styring af tidszoner og som kompasrose til navigation. Uret måler 43 mm i diameter of 10,3 mm i højden. Uret findes i både en blank og en mat version i titanium look. Uret har ridsefast safirglas og er vandtæt ned til 100 meter.
  WesselTimer.html

 • Super avanceret og smart pilotur med alarm og stop-ur. Uret har indvendig lynette/bezel. Med denne lynette er det muligt at foretage diverse beregninger herunder bl.a. valutaomregninger. Uret måler 43 mm i diameter of 10,8 mm i højden. Uret findes i både en blank og en mat version i titanium look. Uret har ridsefast safirglas og er vandtæt ned til 100 meter.
  WingCommander.html

 • Med WorldTimeren er det muligt at holde styr på tiden både hjemme og ude. Uret har indvendig bezel, der både kan benyttes til styring af tidszoner og som kompasrose til navigation. Uret måler 43 mm i diameter of 10,3 mm i højden. Uret findes i både en blank og en mat version i titanium look. Uret har ridsefast safirglas og er vandtæt ned til 100 meter.
  WorldTimer.html